17. mai-tog fra Klosterøya - Bli med!

Det nærmer seg nasjonaldagen, og Skien vgs ønsker også i år å være med på feiringen. Tradisjonen tro skal vi delta i toget med skolens fane. Nytt av året er at vi skal gå fra Klosterøya.

Transport og logistikk i uhøytidelig dyst på Notodden vgs

Transport- og logistikklassen vår var en tur til Notodden videregående for å delta på en uhøytidelig konkurranse mellom TRL-elever fra Skien vgs og Notodden vgs.

Avslutning for VG3-elever på Skien vgs

Torsdag 20. juni er det avslutningsseremoni for avgangselevene i VG3 i Storsalen på Skien videregående skole. Vi håper flest mulig har anledning til å komme.  Vi synes det er hyggelig at mange ønsker å pynte seg litt ekstra den dagen.

Vi kjører samme program tre runder for å kunne tilby plass til flest mulig, men det er begrenset med plasser, så hver elev kan ta med seg inntil to gjester.

Vær gjerne ute i god tid.

Eksamensplan våren 2019 - Skien vgs

Eksamensplanen for vårterminen 2019 finner du her. Merk at det kan komme justeringer underveis.

03.05.2019: Datoer for obligatorisk tverrfaglig eksamen på VG2 service og samferdsel er lagt inn i planen. Eksamen for DAN2005 og DRA2004 er utvidet med én dag til også å omfatte 10. mai.

Jul.
Aug.
Første skoledag Skoleruta
Se www.vigo.no for når din klasse skal møte opp